AV Werving & Selectie

SPECIALIST IN COMMERCIËLE FUNCTIES

AV Werving & Selectie is een gespecialiseerd kwaliteitsbureau. U merkt dat direct aan onze benadering, werkwijze en het resultaat. Als opdrachtgever bent u verzekerd van de (aantoonbaar) beste kandidaat. Hiervoor biedt AV harde garanties. Kandidaten bieden wij een vakkundige beoordeling van kwaliteiten, oprecht advies en een discrete benadering.

PERSOONLIJKE BENADERING EN TEVREDEN KLANTEN

AV is specialist in commerciële functies, zoals Accountmanager, Salesmanager of Commercieel Manager.

De afgelopen 16 jaar hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd, waardoor wij precies weten waar de ideale kandidaat voor uw organisatie zich bevindt. We volgen de ontwikkelingen binnen sales op de voet én beschikken over persoonlijke ervaring in commerciële (management)functies. We weten dus echt waarover we praten.

We kunnen u veel vertellen over het succes van onze persoonlijke aanpak, onze kennis en de voordelen van onze harde garanties. Maar wie kan er beter oordelen over onze toegevoegde waarde dan onze klanten? We laten ze graag voor ons spreken. Zie hiervoor de quotes van onze klanten.

GARANTIE TOT SUCCES

Het zijn de resultaten die tellen. Daarom garanderen wij u zwart-op-wit een geslaagd werving-en-selectietraject. U krijgt garantie op onze wervingsmethoden én op onze selectietrajecten.

Masterclass: Sales Professionals selecteren en ontwikkelen


Sales- en Accountmanagers zijn cruciaal voor het succes van uw organisatie. Het selecteren van de juiste kandidaat is een hele kunst, evenals het ontwikkelen van huidige medewerkers.

In 2,5 uur lopen wij met u de laatste ontwikkelingen binnen het salesvak door en u krijgt verfrissende inzichten en concrete handvatten aangereikt.

Meld u nu gratis aan!


Onze visie op werving

Echt goede kandidaten zijn schaars en geliefd. Het vinden en benaderen van deze winnaars vraagt om aandacht, toegang tot deze doelgroep en vakmanschap. Wij hebben meer dan 1000 commerciële vacatures succesvol vervuld. De basis van ons succes is ons ABC-model voor succesvolle werving.

A Aandacht: door wederzijds commitment kunnen wij ons toeleggen op het resultaat.

B Bereik: wij kennen de doelgroep als geen ander en weten hem voor u te bereiken.

C Competent: de consultants van AV hebben de competentie om de juiste kandidaat voor u te selecteren en gaan voor u door het vuur.

Onze visie op selectie 

Het beste cv staat lang niet altijd garant voor de beste kandidaat. In commercie gaat het om de persoon! Daarnaast is de omgeving (Klimaat) waarin iemand komt te werken van grote invloed. De basis voor onze visie op selectie is het 4K-model.

1 Karakter: persoonlijkheid, drijfveren en motivatie. Kortom, de kern van een persoon; dus hoe is iemand echt!
2 Kunde: vaardigheden en competenties die cruciaal of wenselijk zijn.
3 Kennis: ervaring en specifiek vereiste kennis, zoals marktkennis of vakinhoudelijke kennis.
4 Klimaat: wat kenmerkt uw organisatie en welke uitdagingen moet iemand overwinnen?

De omgeving (Klimaat) waarin iemand komt te werken is bepalend voor het profiel dat nodig is. Kennis en Kunde zijn randvoorwaarden om goed te kunnen presteren. Het Karakter is doorslaggevend voor het succes.
Onze exclusieve werving & selectie aanpak

U wilt niets aan het toeval overlaten en gewoon de allerbeste kandidaat voor uw organisatie. Wij ondersteunen u daarin volledig en leveren binnen 4 weken de kandidaten. We hebben inmiddels meer dan 1000 vacatures vlot en succesvol vervuld met onze exclusieve aanpak. Lees hier meer over onze aanpak en ontdek wat AV voor u kan betekenen.


Strategisch partnership

U wilt niet alleen nu, maar ook in de toekomst de beste commerciële bezetting. AV helpt u de komende jaren hierbij door een strategisch partnership aan te gaan.

 

Unieke concepten


Vooruit werven: een kandidatenpool voor toekomstige vacatures
Het is een feit: vroeg of laat heeft uw organisatie een nieuwe Sales- of Accountmanager nodig. Met het concept ‘Vooruit Werven’ bouwen wij voor u alvast een pool van geschikte kandidaten op.


Meet & greet: ontmoet alle geschikte kandidaten op één dag

Na een strenge screening ontmoet u een groep kandidaten. U ziet ze een aantal uren in actie in verschillende settings, zowel een-op-een als in groepsverband. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van de kandidaten en krijgen zij een goede indruk van uw organisatie.  Lees meer over ons meet & greet concept.

Meer informatie voor werkgevers over werving & selectie


Wilt u meer informatie of persoonlijk contact over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laten wij hiervoor een vrijblijvend (telefoon) gesprek voeren en bel ons op 033-2860150 of klik hier om eerst meer informatie per e-mail te ontvangen.
De nieuwste commerciële vacatures
Nieuwe vacatures
Veenendaal
Ondernemende Business Developer in de IT gezocht voor Info Support!
West-Nederland
Als Accountmanager bij Fitex krijg jij de ruimte om een nieuw totaalconcept op de markt te lanceren.
West & Midden Nederland
Als Accountmanager Cleaning bij BOMA telt jouw professionele advies, je verantwoordelijkheidsgevoel en jouw persoonlijkheid.
Zuid-Nederland
Opzetten sales in Nederland voor internationale speler op het gebied van zonne-energie projecten.
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat