Meet & Greet

U bent op zoek naar goede verkopers? AV Werving & Selectie organiseert voor opdrachtgevers regelmatig een meet & greet met saleskandidaten. De meet & greet is een sterke selectiemethode en kan bij verschillende vacatures worden ingezet. U bent als opdrachtgever direct betrokken bij het selectieproces. Na een strenge screening ontmoet u zelf de groep kandidaten. Dit zijn altijd de beste verkopers uit het salesvak. U brengt meer tijd door met de kandidaten, zowel in groepsverband als een-op-een, en krijgt de mogelijkheid om uw bedrijf persoonlijk te presenteren.

Wilt u meer informatie over wat een meet & greet voor uw organisatie kan betekenen? Onze consultants staan u vrijblijvend te woord. U kunt ons bereiken op het nummer 033-2860150 of klik hier om meer informatie per e-mail te ontvangen.

De nieuwste commerciële vacatures
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat