AV Testen & Assessments

Het assessmentbureau voor Sales!

AV Testen & Assessments is een toonaangevende adviesorganisatie, gespecialiseerd in kwalitatieve psychologische testen en assessments op het gebied van sales. Wij weten door deze testen en assessments precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Hierdoor krijgt u als werkgever het beste inzicht in selectie- en ontwikkelvragen en kunt u rekenen op ons vakkundige advies, zodat u de juiste koers kunt bepalen.

Specialist in commerciële functies


AV Testen & Assessments is niet zomaar een assessmentbureau, maar een specialist in commerciële functies. En dat merkt u direct aan onze kennis en werkwijze. Wij zijn toegankelijk en concreet. Wij staan voor een positieve ervaring, voor zowel opdrachtgevers als deelnemers. AV is kritisch, maar altijd opbouwend. Al onze adviseurs, professioneel acteurs en psychologen hebben kennis van sales.

Doordat wij reeds honderden Sales- en Accountmanagers hebben getest, beschikken wij over unieke data en ervaring. Hierdoor kunnen wij als beste gedrag en salesprestaties voorspellen.


Inzicht, zodat u betere beslissingen kunt nemen!

Inzicht in de kwaliteiten en potentie van (toekomstige) medewerkers is cruciaal om tot de beste beslissingen te komen. Het beoordelen van Sales- en Accountmanagers is een vak apart en daarbij helpen wij u graag. Wij hebben alles in huis om u het juiste inzicht te geven, zodat u de best gefundeerde beslissing kunt nemen voor zowel instroom, doorstroom als uitstroom.

sales assessment
selectie assessment
ontwikkelassessment
executive assessment
assessment sales

" WHITE PAPER: SALES PROFESSIONALS SELECTEREN "


 U wilt het beste verkoopteam voor uw organisatie. Hoe selecteert u nieuwe salesprofessionals?
En waarop moet u letten tijdens een goed werving-en-selectietraject?
Dit artikel beschrijft hoe u gefundeerd de beste keuze maakt voor uw nieuwe salescollega.
Inclusief 7 concrete stappen voor een goed selectietraject.

Download hier uw artikel!

Onze instrumenten

basis assessment
full assessment
executive assessment
sales assessment
selectie instrumenten

Een assessment biedt meer zekerheid
....over keuzes rondom selectie en ontwikkeling....


Assessmentvormen


Basis Assessment
U krijgt snel een objectief en betrouwbaar inzicht in de kwaliteiten van de deelnemer. De deelnemer maakt een combinatie van diverse testen en krijgt een persoonlijk gesprek met een gecertificeerde adviseur. Wij meten onder andere werk- en denkniveau, motivatie, persoonlijkheid en de aanleg voor specifieke (sales)competenties die voor u van belang zijn. Het Basis assessment is inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees meer


Full Assessment

Bij een Full assessment krijgt u een zo compleet mogelijk inzicht in de kwaliteiten van de deelnemer. Hierbij wordt het Basis assessment uitgebreid met praktijksimulaties met een professionele acteur, en heeft de kandidaat een diepte-interview met een gecertificeerde psycholoog. Het assessment is inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees meer


Executive Assessment
Het Executive assessment is een Full assessment, maar dan speciaal afgestemd op commerciële directiefuncties. Het Executive assessment is inzetbaar als selectie- en/of ontwikkelassessment. Lees meer

Losse testen en instrumenten

Onze testen en selectie-instrumenten zijn ook los of in verschillende combinaties af te nemen. Afhankelijk van uw vraagstuk geven wij u advies of u kiest zelf precies de test of het instrument dat u verder helpt. Dit kan variëren van een diepte-interview, rollenspel of 360⁰ feedback tot een salestest of een van onze andere 20 testen. Bekijk hier ons overzicht

Alle (psychologische) testen zijn objectief en wetenschappelijk onderbouwd. In alle gevallen krijgen u en de deelnemer een heldere rapportage en mondelinge toelichting van een van onze adviseurs. Testen zijn snel en eenvoudig inzetbaar bij selectie- en ontwikkelvraagstukken.

 

 

salestest
sales test
sales skills
capaciteitentest
leiderschapstest
typologietest

persoonlijkheidstest
psychologische test
testinstrumenten

Onze Aanpak


" goede service, flexibiliteit, snelheid van het inplannen en de uiteindelijke kwaliteit van de rapportages"

Sander de Deugd, Director Human Resources bij Chubb Fire & Security

 

Allereerst vindt overleg plaats tussen een van de adviseurs van Testen & Assessments en u als opdrachtgever. Tijdens dit overleg wordt u geholpen bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende testinstrumenten en selectiediensten. Zo kan AV het best inspelen op uw behoefte en verschillende wensen.

INPLANNEN VAN DE KANDIDAAT

Nadat een keuze is gemaakt voor een van de assessmentvormen zal de kandidaat worden ingepland. De afspraak regelt AV binnen 24 uur na de aanvraag.

AFNAME VAN HET ASSESSMENT

De afname van het assessment vindt plaats binnen 5 dagen na de aanvraag ervan.

SCHRIFTELIJKE RAPPORTAGE EN MONDELINGE TOELICHTING RICHTING DE KANDIDAAT

Binnen 2 werkdagen na het assessment ontvangt de kandidaat een schriftelijke rapportage met daarin de uitkomsten van de gemaakte testen, de selectiediensten en de conclusies die hieruit volgen. Bij het Full Assessment en Executive Assessment wordt daarnaast nog een adviesrapport opgesteld door een onafhankelijke NIP-psycholoog.

GOEDKEURING KANDIDAAT

Wanneer de kandidaat zijn goedkeuring geeft, sturen wij het rapport binnen 24 uur naar de opdrachtgever. Een adviseur van AV Testen & Assessments zal de rapportage mondeling toelichten.

 

Het begint met een ontmoeting: neem contact op met AV!

Wilt u meer informatie of persoonlijk contact over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Laten wij hiervoor een vrijblijvend (telefoon) gesprek voeren en bel ons op 033-2860150 of klik hier om eerst meer informatie per e-mail te ontvangen.

De nieuwste commerciële vacatures
Nieuwe vacatures
Veenendaal
Ondernemende Business Developer in de IT gezocht voor Info Support!
West-Nederland
Als Accountmanager bij Fitex krijg jij de ruimte om een nieuw totaalconcept op de markt te lanceren.
West & Midden Nederland
Als Accountmanager Cleaning bij BOMA telt jouw professionele advies, je verantwoordelijkheidsgevoel en jouw persoonlijkheid.
Zuid-Nederland
Opzetten sales in Nederland voor internationale speler op het gebied van zonne-energie projecten.
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat