Training & Ontwikkeling

Het is onze droom dat iedere (sales)organisatie succesvol is. Door serieuze werving-en-selectietrajecten zorgen wij voor de meest geschikte kandidaten. Wij weten door testen en assessments precies waar iemand het best tot zijn recht komt en wat zijn of haar individuele ontwikkelmogelijkheden zijn. Natuurlijk kunt u rekenen op ons vakkundige advies, dat u net dat steuntje in de rug geeft om de juiste koers te bepalen.

AV helpt commerciële professionals en organisaties te ontwikkelen


De kwaliteit van uw salesteam is de komende jaren bepalend voor het succes van uw organisatie. Een optimaal presterend salesteam ontstaat door de beste mensen in dienst te nemen en uw medewerkers te ontwikkelen. Hierdoor heeft u invloed op het werkelijke succes van uw salesteam.


Het ontwikkelen van medewerkers leidt tot meer gelukkige medewerkers, meer energie en spectaculaire resultaten van het team. AV helpt u hierbij. AV draagt bij aan verander- en verbetertrajecten binnen uw organisatie, en aan de individuele prestaties van de medewerkers. Onze dienstverlening op het gebied van het ontwikkelen van mensen en organisaties bestaat uit:

" White paper: Sales Professionals selecteren "


U wilt het beste verkoopteam voor uw organisatie. Hoe selecteert u nieuwe salesprofessionals?
En waarop moet u letten tijdens een goed werving-en-selectietraject?
Dit artikel beschrijft hoe u gefundeerd de beste keuze maakt voor uw nieuwe salescollega.
Inclusief 7 concrete stappen voor een goed selectietraject.

Download hier uw artikel!

AV Advies

Vlootschouw

Sales is topsport, waarbij de ene verkoper beter presteert dan de andere. Waar ligt dit aan? En belangrijker nog: hoe kun je de individuele prestaties van ieder teamlid beïnvloeden? Om deze vragen te beantwoorden raden wij het AV Vlootschouw-programma aan. Dit programma is opgesteld om de prestaties van uw verkoopteam te verhogen. AV helpt u met Vlootschouw meer toppresteerders in uw salesteam te krijgen. Dit realiseren wij door concrete doelen te stellen en ons te richten op zowel persoonlijke ontwikkeling als teamontwikkeling.

Inhoud van het programma 
In het Vlootschouw-programma bepalen wij samen met u een gewaagd doel voor uw salesteam. Dit kan bijvoorbeeld een stijging van uw jaarlijkse omzet zijn met een aantal procent. Het vastgestelde gewaagde doel is koersbepalend voor het programma.

Vervolgens stippelen we een strategie uit. Hiervoor kijken wij naar de opbouw van uw salesteam en we maken een uitgebreide analyse van de teamleden. U krijgt hierdoor inzicht in de sterkten en zwakten van uw salesteam; uw medewerkers krijgen inzicht in hun eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Naar aanleiding van deze inzichten wordt het team uitgedaagd om zich te ontwikkelen.

Return on investment
Uiteindelijk moeten investeringen zich natuurlijk gaan terugbetalen. Daarom bieden wij u een helder inzicht in de return on investment (ROI) die het Vlootschouw-programma u oplevert. We gaan hierbij uit van een realistisch te verwachten opbrengst in geld. Daarnaast kent de ROI een aantal niet-financiële opbrengsten.

AV Salesprojecten en detachering

AV Werving & Selectie biedt werkgevers een 'kant-en-klaar' salesteam, ofwel Salescommando's. Salescommando's van AV Werving & Selectie zijn goed getrainde salesprofessionals die per direct beschikbaar zijn. Zij zijn in te huren op projectbasis of via een detacheringsconstructie via AV Werving & Selectie, Lees meer. Salescommando's zijn interessant voor u als werkgever als u:

● behoefte heeft aan meer omzet of een omzetboost op korte termijn;
● onderbezetting binnen uw salesteam heeft;
● nieuwe markten wilt aanboren;
● 'slapende klanten' wilt wakkerschudden;
● een nieuw product wilt introduceren;
● kortom: voor als u behoefte heeft aan verkoopsucces!

Het managen van het Salesteam kunt u zelf doen, of u kunt dit via AV Werving & Selectie laten lopen.

Waar werken de beste Accountmanagers?
… bij u of bij uw concurrent? …

Benchmark Sales

Surf vandaag eens naar de websites van enkele collega’s in uw markt. Vergelijk deze met die van uzelf en let nu eens niet op de verschillen, maar op de overeenkomsten. Het zal u opvallen dat alle bedrijven schermen met de servicebereidheid van hun medewerkers, de geweldige bedrijfscultuur en zowel de vakkennis als de geweldige adviesvaardigheden van het salesteam. Het lijkt allemaal erg op elkaar, en dat kan ook niet anders: de mensen maken het echte verschil voor een klant!

U vergelijkt met enige regelmaat uw producten en prijzen, gaat op beurzen eens winkelen bij de concurrent en wilt altijd weten hoe relevant u nog bent voor uw klanten. Maar kijkt u ook wel eens hoe uw team ‘in de markt ligt’?

Lees meer over de Benchmark Sales methodiek van AV

 

Er kan een moment ontstaan in je leven dat je je afvraagt of je op de goede weg zit of niet het maximale uit jezelf haalt. Doe ik wel wat ik wil doen? Benut ik mijn potentieel? Waar zit mijn groei? Wat wil ik eigenlijk? Dit zijn bekende vragen die tijdens een loopbaan ontstaan. Dan is het tijd geworden om hier eens bij stil te staan en te inventariseren waar je staat om weer met een frisse blik naar de toekomst te kunnen kijken. AV coaching helpt je op weg door:

1. Individuele Coaching
Wij bieden een aantal ontwikkelde coachingstrajecten voor individuele coaching en bieden daarnaast losse coachingssessies. Onze coaches zijn persoonlijk en professioneel. Naast theoretische kennis (al onze coaches zijn gecertificeerd) hebben zij ook ruime praktijkervaring binnen commerciële organisaties. Het traject start na een vrijblijvende intake waarin wij  kennis maken, het gewenste eindresultaat bespreken en een pad uitstippelen om gewenste resultaat te behalen. Hieronder meer informatie over ontwikkelde coachingstrajecten voor individuele coaching:

1a. Persoonlijk kompas 
Het Persoonlijk kompas is een individueel traject en geeft antwoord op de vragen: ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ’wat wil ik’? Wij laten ons in dit traject leiden door de logische niveaus van Bateson. Lees meer

1b. Loopbaancoaching 
Een volgende stap na het persoonlijk kompas kan zijn de weg naar een nieuw (levens / loopbaan) doel. We verkennen wensen en mogelijkheden ten aanzien van de verdere loopbaan en bepalen een realistische richting. Lees meer

2. Coaching on the job
AV biedt ook de mogelijkheid om direct tijdens het werk te coachen en waar nodig bij te sturen. Door middel van ’Joint Visits’ (bezoeken) en/of ‘Joint Cold Calls’ (telefonische acquisitie) krijgt iedere Accountmanager direct feedback op zijn of haar functioneren. Sterkten en zwakten worden zichtbaar, kansen worden besproken en gegrepen. Accountmanagers brengen zo direct hun inzichten in de praktijk en ontwikkelen zich in hun eigen omgeving. Praktisch, effectief en een positieve impuls voor ieder salesteam.

3. Management coaching
Managementcoaching is een krachtig middel om individuele managers of managementteams effectiever te laten zijn. Wij bieden u ondersteuning in de vorm van een sparringpartner en iemand die een spiegel kan voor houden. Managementcoaching is bedoeld om uw eigen inzicht in uw functioneren verder te verdiepen en in een ongedwongen sfeer te helpen effectiever te managen.

Wie zijn de AV Coaches?

AV werkt samen met externe coaches en heeft eigen, gediplomeerde coaches in dienst. Wij stellen de coaches van AV graag aan u voor.

Sandra Adank en Renee Krikke zijn de AV coaches. Naast een diepgaande theoretische kennis (al onze coaches zijn gecertificeerd) hebben zij ook ruime praktijkervaring binnen diverse commerciële organisaties.

Lees meer over Sandra en Renee en de coachingstrajecten die zij kunnen begeleiden.

"Ontwikkel uw Salesprofessionals" met SPOT 

SPOT, Sales Professional Ontwikkeling Traject is een dienst van AV Coaching & Advies. Middels SPOT worden Sales Professionals begeleid het maximale uit zichzelf te halen.

SPOT is een doorlopend programma, waarbij de Salesprofessional centraal staat. Hij of zij wordt geholpen te floreren. De Salesprofessional is nadrukkelijk zelf verantwoordelijk voor zijn danwel haar ontwikkeling, maar krijgt daarbij wel de beste ondersteuning. Een coach van AV biedt begeleiding en tools, zoals een format voor een ontwikkelplan, (zelf)testen & assessments, 360⁰ feedback en trainingsmateriaal. Een SPOT-traject bestaat uit een cyclus van 4 fasen die continu doorlopen.

Deze 4 fasen zijn:

● Startpunt
● Plan van Aanpak 
● Opvolging
● Toetsing 

Lees meer over SPOT

AV ACADEMY


AV Academy helpt commerciële professionals, voor een vast bedrag per maand, zich te ontwikkelen in zowel hun vakgebied als in hun persoonlijke groei. 
Leden van de academy hebben onbeperkt toegang tot:

● Toegang tot 130 online trainingen (onbeperkt trainingen volgen)
● Masterclasses
● Ontwikkeltools en e-assessments
● Optioneel: persoonlijke coaching

De online trainingen vergroten kennis en vaardigheden op het gebied van commercie en persoonlijke effectiviteit. De masterclasses bieden extra verdere verdieping door met experts en vakgenoten kennis en vaardigheden te koppelen aan de dagelijkse praktijk. De ontwikkeltools en e-assessments geven verder invulling aan het persoonlijk ontwikkelplan en helpen zelfkennis te vergroten. Lees meer over de AV Academy

De nieuwste commerciële vacatures
Nieuwe vacatures
Montfoort
Jouw nieuwe uitdaging is Sales Manager & MT-Lid bij Dumaco Montfoort, de grootste plaatbewerker van de Benelux.
Huizen
Ben jij een vakvolwassen verkoper uit de keukenbranche die een stap wil maken naar een kwaliteitsmerk? Het succesvolle familiebedrijf Kloosterman Keukens en Badkamers zoekt een toegewijde Verkoopadviseur met passie voor het vak.
Amersfoort
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van werving en selectie, binnen een super leuk team? Dan heb je die nu gevonden, wij zijn erg benieuwd naar jou!
Klundert
Als Marketing Professional je vak optimaal kunnen uitvoeren; van operatie tot en met strategie (MT functie).
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat