Radio uitzendingen

Vanaf 2016 is “Het Salesgeheim” een nieuw radioprogramma op Werken.FM. Sebas Krijgsman, presentator bij Werken.FM en Ad Veldhuizen, directeur en eigenaar van AV Werving & Selectie gaan iedere laatste vrijdag van de maand in gesprek met directieleden van organisaties met een bijzondere salesafdeling.

''Met dit programma willen wij het salesvak en mooie organisaties de aandacht geven die zij verdienen. Luisteraars horen wat er aan de directietafel besproken wordt en hoe organisaties omgaan met de veranderingen binnen de markt en binnen sales. Hiermee kunnen zij zich profileren en anderen inspireren. Wij waren dan ook direct enthousiast toen Werken.FM dit programma met ons wilde maken", aldus Ad Veldhuizen.

Hieronder vindt u de reeds uitgezonden uitzendingen:

 

 

 

 

UITZENDING 4: ''Het salesgeheim van de Koninklijke Martens Groep''

 

In deze uitzending van Werken.FM gaat Martijn Smit in combinatie met Ad Veldhuizen, directeur AV Werving & Selectie, in gesprek met John Martens, directeur van de Koninklijke Martens Groep, om achter "het salesgeheim" te komen.

  • Hoe gaat de Koninklijke Martens Groep om met flexibiliteit en de huidige markt?
  • Hoe kunnen bedrijven sales optimaliseren?

U kunt hiernaast de uitzending terug luisteren! 

 


UITZENDING 3: "Hoe selecteert u de beste Sales?" 

In deze nieuwe aflevering van Het Salesgeheim spreekt Martijn Smit met Ad Veldhuizen van AV Werving & Selectie. Zij bespreken waarom de kwaliteit van een salesteam bepalend is voor het succes van een organisatie voor de komende jaren.

  • Hoe ontstaat een optimaal presterend team en krijg je invloed op het werkelijke succes van het salesteam?
  • Waar vind je de beste mensen met de juiste competenties voor sales?

U hoort het in deze uitzending van Het Salesgeheim.

U kunt hiernaast de uitzending terug luisteren!


 

 


Uitzending 2: "Hoe ontstaat een succesvol team?"

In deze uitzending van Het Salesgeheim praten Sebas Krijgsman en Ad Veldhuizen van AV Werving & Selectie met Erik Verstappen van Berendsen. Deze organisatie is op Scandinavische leest geschoeid en richt zich in de basis op bedrijfskleding voor werknemers op kritische werkplekken. Berendsen ontzorgt de klant door de hele proces van ontwerp tot uiteindelijke levering op zich te nemen.

  • Met welke competenties een medewerker geschikt is voor de sales binnen dit bedrijf en hoe Erik aankijkt tegen huidige marktontwikkelingen hoort u in deze aflevering.

U kunt hiernaast de uitzending terug luisteren!


Uitzending 1: "Het geheim van Jaarbeurs & Heras"

 

In het nieuwe programma Het Salesgeheim praat Sebas Krijgsman samen met Ad Veldhuizen van AV Werving & Selectie met Joost van de Kamp van Jaarbeurs Utrecht en Erik Stolwerk van Heras.

  • Wat kenmerkt een goede sales afdeling en hoe hebben Jaarbeurs en Heras dit ingericht binnen de organisatie?

De overeenkomsten en verschillen tussen deze bedrijven hoort u terug in deze uitzending van Het Salesgeheim.

Uitzending 4

Uitzending 3

Uitzending 2

Uitzending 1