Salaris Accountmanager

Het salaris van een Accountmanager en de andere functies die onder deze verzamelnaam Accountmanager vallen is van vele factoren afhankelijk. Allereerst heeft het salaris te maken met de sector en het niveau van de functie. Hiernaast is ervaring een belangrijke factor die van invloed is op het salaris.

Vast versus variabel

Het salaris van een accountmanager bestaat doorgaans uit een vast gedeelte en een variabel gedeelte in de vorm van een bonus. Deze bonus kan bestaan uit een persoonlijktarget, teamtarget, winstafhankelijke eindejaarsuitkering, On Target Earnings, over scoren, incentives etc.). Bonusregelingen verschillen per werkgever.

Gemiddelde salaris Accountmanager

Gemiddeld ligt het salaris van een accountmanager tussen de €1850,- (starters) en €6300,- bruto per maand (eindniveau).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de primaire arbeidsvoorwaarden zijn er ook secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kan een accountmanager de beschikking krijgen over een mobiel, laptop en of auto van de zaak. Dit verschilt ook per functie aangezien een accountmanager in de buitendienst weer mobieler moet zijn dan een accountmanager die voornamelijk in de binnendienst zit.

Vragen over uw salaris als Accountmanager

Heeft u vragen over uw salaris of over de arbeidsvoorwaarden bij een van onze vacatures? Neem dan contact op met ons nummer 033-2860150 of mail naar mail@avdiensten.nl
Vacatures Accountmanager

AV is specialist in commerciële functies, zoals Accountmanager, Salesmanager of Commercieel Manager. De afgelopen 16 jaar hebben wij een waardevol netwerk opgebouwd. We volgen de ontwikkelingen binnen sales op de voet én beschikken over ervaring in commerciële (management)functies. We weten dus echt waarover we praten.

Vacatures Accountmanager