Quotes van onze klanten

"I look back on a proactive, fast and very good collaboration with AV's consultant. I appreciate their professionalism and rate them 9/10"
Volker Büttel, Boardmember & CSO bij Carl Kühne KG

“Voor deze zoekopdracht kwam het tot een eerste samenwerking met AV. De wijze waarop AV zich heeft verdiept in zowel onze bedrijfscultuur alsmede de functie specifieke criteria vormde een goede basis voor het verdere recruitment proces. Een samenwerking waarin effectiviteit en flexibiliteit vervolgens centraal stond. De vacante positie kon inmiddels naar tevredenheid worden ingevuld.”
Jan Kies, General Manager bij Trelleborg Sealing Solutions Netherlands

"Door de druk op onze sales afdeling heeft Verhoeve B.V. ervoor gekozen om de werving en selectie voor een salesconsultant uit te besteden aan AV.
Met goede communicatie, persoonlijke benadering en focus is het hen gelukt de perfecte kandidaat te vinden die past binnen ons team. Het mooie is dat er naast de werving en selectie ook aan andere zaken aandacht wordt geschonken, zoals bijvoorbeeld masterclasses op het gebied van sales. Mooie samenwerking en indien nodig, komen we terug"
Patricia Sanchez, Recruiter bij Verhoeve

“Omdat AV ons bedrijf goed kent en vooral onze bedrijfs-cultuur, weten ze exact welke kandidaten ze voor ons moeten selecteren. Ook nu weer goede kandidaten met passende profielen en binnen 2 maanden de juiste persoon gevonden en aangenomen. Dank je wel AV!”
Frank Bunders, Commercieel directeur bij Constructor Dexion Holland BV

“Al een aantal jaren werken wij samen met AV voor de werving en selectie van onze Salesfuncties binnen Koninklijke Van Wijhe Verf en onze werkmaatschappijen: Wijzonol Bouwverven en Ralston Colour & Coatings. Ook voor onze groothandel Mooij Verf B.V. heeft AV onlangs succesvol een aantal vacatures ingevuld. Ze schakelen snel, stellen goede kandidaten voor en ze denken mee in het proces. Door de jarenlange samenwerking zijn ze prima in staat in te schatten welke kandidaten
binnen onze organisatie passen.”
Renske Puts, HR Adviseur bij Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

“Wij maken al jaren gebruik van de diensten van AV omdat zij precies weten wat wij zoeken! Daardoor krijgen wij kandidaten die perfect in onze cultuur en profielen passen. Daarnaast is het tussentijds contact plezierig en wordt er gewerkt op basis van vertrouwen waar elkaar ondersteunen hoog staat aangeschreven.”
Wouter Sikking, Country Sales Manager IKO Groep

'We hebben nu twee erg positieve ervaringen gehad met AV. Hiermee bouw je een band op en weten beide partijen goed wat ze aan elkaar hebben, dit komt de effectiviteit van de samenwerking ten goede.'
Koen Muijs, Manager Klantenservice bij Bruynzeel Keukens

 

"BSI maakt al meerdere jaren met veel plezier gebruik van de diensten van AV Werving & Selectie vanwege de kennis en het begrip dat zij hebben van onze organisatie, de cultuur en het type mensen dat wij zoeken. Kortom ze snappen BSI en weten daardoor een goede match te maken. AV is hierdoor een specialist met een aanpak die goed aansluit bij de visie van BSI.”
Eltjo Veentjer, Commercial Manager bij BSI

 

"Op dit moment zijn wij dik tevreden met AV. Dit komt voornamelijk door de goede service, flexibiliteit, snelheid van het inplannen en de uiteindelijke kwaliteit van de rapportages." Lees meer
Sander de Deugd, Director Human Resources bij Chubb Fire & Security

 

'Het is fijn om samen te werken met een competent team die van aanpakken weet. Op een efficiënte manier zijn we vrij snel tot de juiste kandidaat gekomen. AV biedt de kwaliteit en het resultaat aan dat we zoeken bij onze partners.'
Philippe Loir, Managing Partner bij Sopachem

 

"AV heeft volledige ondersteuning geboden bij de werving en selectie van key-accountmanagers, brand- en productmanagers voor Babyliss Nederland B.V. Zij hebben volledig aan onze verwachtingen voldaan door binnen de afgesproken tijd het juiste aantal kandidaten te selecteren en volledige ondersteuning te verlenen. Zij hebben bewezen echte specialisten te zijn!"
Hans Koopman, General Manager bij Babyliss

 

"Wij kiezen voor dit bureau op basis van eerdere samenwerking en resultaat."
Thijs van der Wolk, Human Resource Adviscor bij Konica Minolta Business Solutions


 

"Ik zou AV aanraden bij andere bedrijven vanwege de goede ervaringen die ik zelf met AV heb. De uitgebreide rapportages en de persoonlijke gesprekken die AV voert met de kandidaten om tot een oordeel te komen, geven mij het gevoel dat ik bij de juiste organisatie zit." Lees meer
Jan Nolles, Managing Director van der Spek B.V

 

"Goede ervaring, professioneel opgepakt en ik voel mij ontzorgd."
Valentijn van der Beek, Salesmanager bij Selecta


 

"We realiseerden ons al lang geleden dat onze groeiscenario's alleen gerealiseerd konden worden met het aantrekken van de juiste mensen. In de vorm van AV Werving & Selectie hebben we een partner gevonden die ons deze mensen kan leveren." 
Olaf Perlee, Directeur bij Recypack

 

"Goede naam in de markt en een prima aanpak."
Jacco Aartsen Tuijn, (destijds) Managing Director Western Europe bij Loadlock


 

“Wij hebben tweemaal tot volle tevredenheid samengewerkt met AV. De werkwijze, professionaliteit en focus op kwaliteit zijn wat ons betreft onderscheidende factoren voor AV. Het is een betrouwbare partner gebleken die zorgt voor resultaat.”
Michel Bons, Director Marketing & Sales bij TSS Cross Media Group

 

"Goed bevallen, aardige jongens die snappen wat wij belangrijk vinden."
Quintijn Knepper, (destijds) Commercieel Directeur bij Jitscale


 

"Goed onderling contact, kennis van onze organisatie en prima kandidaten."
Lennie van den Dungen, Manager Personeel & Organisatie bij King Nederland


 

"AV bood het interessantste pakket qua inhoud versus kosten. Er was een goede voorbereiding vanuit AV met een heldere uitleg over de theorie en een goede begeleiding tijdens het kwaliteitenspel." Lees meer
Jessica van der Linden, Teamleider bij Achmea

 

“Professioneel, verdiepen zich in de materie, persoonlijk contact en vakkundig. AV biedt haar dienstverlening zowel op het gebied van Werving & Selectie als voor Testen & Assessments aan op een manier die prettig is en werkt!"
Judith van der Hoek, Recruitment manager Benelux bij UTC Building & Industrial Systems

 

"Het is prettig om met AV samen te werken. Ze hebben verstand van zaken en weten ons op een professionele en heldere manier te adviseren en ondersteunen in het maken van de juiste keuze."
Nico Jacques, Sales Manager bij van der Spek

 

Klant casuïstieken


Lees meer over de ervaringen van onze klanten in de vorm van een casus:

Klant casuïstieken