Benchmark Sales

U vergelijkt met enige regelmaat uw producten en prijzen, gaat op beurzen eens winkelen bij de concurrent en wilt altijd weten hoe relevant u nog bent voor uw klanten. Maar u weet ook dat uw mensen het échte verschil voor uw klanten maken. Vergelijkt u hen wel eens met het salesteam van de concurrent? Dat kan met Benchmark Sales*.

Wij beschikken over een database met profielen van duizenden Accountmanagers van honderden salesafdelingen, ingericht om de prestaties van uw salesteam te benchmarken. Hoe doen uw mensen het ten opzichte van anderen? Als uw Accountmanagers pitchen bij een klant, hoe sterk zijn hun commerciële eigenschappen dan? En hoe verhouden de commerciële drive, de vasthoudendheid, het zelfvertrouwen en het energieniveau van uw Accountmanagers zich ten opzichte van de concurrent? Waarop scoren uw Accountmanagers beter en waarop steekt de concurrent u naar de kroon? Onderzoek het en u weet het.

Hoe werkt het?
Na een persoonlijke kennismaking worden de leden van uw salesteam uitgenodigd deel te nemen aan het onderzoek, dat inzicht geeft in hun commerciële eigenschappen. De resultaten worden met hen doorgenomen, hun profiel wordt opgenomen in de Benchmark Sales en vergeleken met scores in de markt en uit uw branche. U kunt direct zien hoe uw team scoort en wat de verbeterpunten zijn. Een ideale blauwdruk voor uw plannen ten aanzien van recruitment, training en verandering.

Investering
Euro 295,00 per deelnemende Sales- of Accountmanager. Dit bedrag is exclusief BTW.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Ad Veldhuizen via veldhuizen@avdiensten.nl
of 06-24611672.

*  De Benchmark Sales is ontwikkeld door AV Werving & Selectie, specialisten in Sales- en Accountmanagementfuncties, in samenwerking met De Gunfactor bv, specialisten in het verbeteren van salesperformance.