Masterclass

Kleurrijk Verkopen

Meer inzicht in uzelf en in de klant krijgen; dat is de rode draad tijdens deze masterclass. Dit helpt om een betere gesprekspartner te zijn, resulteert in betere verkoopresultaten en dus meer plezier! In 2,5 uur brengen wij u op interactieve wijze bij hoe u de denkwijze van psycholoog Carl Jung kan toepassen om individueel en collectief succes te behalen. Carl Jung stelt dat het behalen van succes afhankelijk is van de manier waarop we onze boodschap communiceren.

U krijgt tijdens deze Masterclass samen met andere deelnemers antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is mijn typologie en communicatiestijl?
  • Hoe kan ik ontdekken wat de typologie van mijn gesprekspartner is?
  • Hoe kan ik als commercieel professional deze kennis in de praktijk gebruiken om commercieel succes te behalen?

Daarnaast gaan we aan de slag met vraagstukken van deelnemers van de Masterclass. Kortom: Inspiratie en tips waar u als commercieel professional wat mee kunt bereiken. 

BENT U ERBIJ? 
Momenteel staat er nog geen datum voor deze masterclass gepland. Heeft u interesse in een toekomstige masterclasses? Laat het ons weten.

Het programma

14:45
: Ontvangst

15:00 - 17:00: Masterclass met o.a. uitleg over de denkwijze van psycholoog Carl Jung en antwoord op de gestelde vragen.

17:00 - 17:30: Afronding en gelegenheid om onder het genot van een drankje inzichten uit te wisselen.

Praktische informatie

Doelgroep: de Masterclass is bestemd voor commerciële professionals.

Locatie: Ruimtesonde 19 te Amersfoort

Deze Masterclass is bedoeld voor relaties en kandidaten van AV en is ontwikkeld door de AV Academy. Klik hier voor meer informatie over de AV Academy.