Artikelen

(door Ad Veldhuizen)
AV was ook dit jaar weer vertegenwoordigd bij het jaarlijkse Sales Event in Huis ter Duin, Noordwijk. We hebben de kans benut om aan een aantal aanwezigen de volgende vraag te stellen: ‘’Wat bepaalt het succes van een Sales Professional in 2020?‘’. 25 professionals hebben hun mening hierover met ons gedeeld. Behalve tijdens het Sales Event, stond deze vraag ook centraal tijdens een Masterclass die AV speciaal voor Sales Professionals heeft georganiseerd.
482bekeken
Geen reacties
(door L. van Lambalgen)
Tijdens het proces van het zoeken naar een (nieuwe) baan is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Er wordt vaak nagedacht over de vragen die je tijdens een sollicitatie kunt stellen. Maar het stellen van vragen voordat je beslist om te solliciteren, is ook van belang om een succesvol sollicitatieproces tegemoet te gaan. Waarom dit belangrijk is lees je in onderstaand stuk:
1122bekeken
Geen reacties
(door Laura van Lambalgen)
Millennials zijn de toekomst in sales. Speel in op generatieverschillen op de werkvloer!

Laura van Lambalgen deed in opdracht van AV wetenschappelijk onderzoek naar generatie verschillen op de werkvloer. Dit deed zij als onderdeel van haar afstudeerscriptie en inmiddels is zij recruiter bij AV. Dit onderzoek wees uit dat leeftijd een belangrijke voorspeller is van werkmotivatie en werkbeleving tussen de twee onderzochte generaties.

Daarnaast is bekend dat 75% van de banen in 2025 door de Millennials worden vervuld (de groep die in 2016 21 tot 35 jaar oud is). Het is daarom van belang om inzicht te krijgen in deze jongste generatie ten opzichte van andere generaties op de arbeidsmarkt. Dit artikel beschrijft de kenmerken en karakteristieken van beide generaties op de werkvloer én wat dit in de praktijk betekent voor werkgevers.
1068bekeken
Geen reacties
(door Sandra Adank)
Is de zomer het nieuwe, oud & nieuw geworden? Steeds vaker hoor ik dat mensen de zomer en vakantieweken gebruiken om te “resetten”.
Even afstand nemen van de dagelijkse bezigheden, de routine, van de “moetjes”, de agenda’s geeft ruimte voor nieuwe ideeën. We kunnen dan de balans goed opmaken. Wat wil ik na de zomer houden en waar wil ik vanaf? Doe ik de dingen waar ik van geniet, waar ik goed in ben, op een plek waar ik me thuis voel?
Wij merken het effect van deze zomerse inspiratieweken direct bij AV. Het management zit vol met vernieuwende ideeën, mensen komen in beweging en wij juichen dat toe. Door de (korte) periode van zelfreflectie en het bijtanken is er een veel grotere kans om weer bevlogen aan de slag te gaan. En bevlogenheid of zoals wij in een artikel schrijven “de Sales Flow” dat wensen wij iedereen toe. In het artikel lees je welke invloed niet alleen een manager heeft maar ook de combinatie van kennis & vaardigheden met het (algemene) werkklimaat. Wat het effect is van het vinden van de ideale Sales Flow en hoe deze te bereiken. Nu maar hopen dat er ook deze zomer weer veel...