Artikelen

(door Steven de Jong)
Onlangs deelde Ad Veldhuizen (Directeur Eigenaar) op linkedin de succesrate van AV als het gaat om inmails via Linkedin. AV scoort maar liefst 78% beter dan haar "peers". Naar aanleiding van dit succes werd ons gevraagd hoe onze aanpak is. In dit artikel delen wij graag 7 tips.
275bekeken
Geen reacties
(door Steven de Jong)
Op 22 januari vond traditiegetrouw de Nieuwjaars-inspiratiebijeenkomst van AV plaats bij de Wijnboerderij in Soest. Ondanks het winterse weer was er een goede opkomst. Ad Veldhuizen begon door terug te blikken op 2018 en vooral vooruit te kijken naar 2019, waarin AV haar 20e levensjaar ingaat.
327bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
De jaarwisseling helpt veel mensen even te ‚Äúresetten‚ÄĚ. Even afstand nemen van de dagelijkse bezigheden en de routine geeft ruimte voor nieuwe idee√ęn. We kunnen dan de balans goed opmaken. Wat wil ik aankomende jaar houden en waar wil ik vanaf? En hoe kom ik in ultieme (sales)flow.

Hieronder 3 tips om in de ultieme salesflow te komen:
393bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
Onlangs vroeg een goede relatie om advies over een bonusregeling. Jaarlijks zien wij bij AV natuurlijk tientallen verschillende regelingen voorbij komen. Graag deel ik een aantal tips:

1) Waarom een bonus regeling?
Als je het doel scherp hebt dan weet je wat je kunt verwachten. Eerlijkere beloning, meer motivatie, risico's afdekken of bepaald gedrag stimuleren. Bonus en targets kunnen hier aan bijdragen, in positieve en negatieve zin. Heeft iemand bijvoorbeeld de kennis
1005bekeken
Geen reacties