Artikelen

(door Ad Veldhuizen)
Deze week is Sven Gerritsen via bemiddeling van AV Werving & Selectie gestart als Accountmanager bij Bedrijfsfitness Nederland (BFN). Sven gaat BFN helpen met hun missie
53bekeken
Geen reacties
(door Steven de Jong)
Onlangs deelde Ad Veldhuizen (Directeur Eigenaar) op linkedin de succesrate van AV als het gaat om inmails via Linkedin. AV scoort maar liefst 78% beter dan haar "peers". Naar aanleiding van dit succes werd ons gevraagd hoe onze aanpak is. In dit artikel delen wij graag 7 tips.
422bekeken
Geen reacties
(door Steven de Jong)
Op 22 januari vond traditiegetrouw de Nieuwjaars-inspiratiebijeenkomst van AV plaats bij de Wijnboerderij in Soest. Ondanks het winterse weer was er een goede opkomst. Ad Veldhuizen begon door terug te blikken op 2018 en vooral vooruit te kijken naar 2019, waarin AV haar 20e levensjaar ingaat.
431bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
De jaarwisseling helpt veel mensen even te ‚Äúresetten‚ÄĚ. Even afstand nemen van de dagelijkse bezigheden en de routine geeft ruimte voor nieuwe idee√ęn. We kunnen dan de balans goed opmaken. Wat wil ik aankomende jaar houden en waar wil ik vanaf? En hoe kom ik in ultieme (sales)flow.

Hieronder 3 tips om in de ultieme salesflow te komen:
474bekeken
Geen reacties