Artikelen

(door L. van Lambalgen)

Onboarding
Onboarding betreft het volledige intregratieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie. Dit proces is cruciaal en normaal gesproken duurt het 90 dagen om er achter te komen of iemand succesvol zal zijn.
725bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
AV was ook dit jaar weer vertegenwoordigd bij het jaarlijkse Sales Event in Huis ter Duin, Noordwijk. We hebben de kans benut om aan een aantal aanwezigen de volgende vraag te stellen: ‘’Wat bepaalt het succes van een Sales Professional in 2020?‘’. 25 professionals hebben hun mening hierover met ons gedeeld. Behalve tijdens het Sales Event, stond deze vraag ook centraal tijdens een Masterclass die AV speciaal voor Sales Professionals heeft georganiseerd.
1128bekeken
Geen reacties
(door L. van Lambalgen)
Tijdens het proces van het zoeken naar een (nieuwe) baan is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Er wordt vaak nagedacht over de vragen die je tijdens een sollicitatie kunt stellen. Het stellen van vragen voordat je beslist om te solliciteren, is van belang om een succesvol sollicitatieproces tegemoet te gaan. Waarom dit belangrijk is lees je in onderstaand stuk:
2526bekeken
Geen reacties
(door Laura van Lambalgen)
Millennials zijn de toekomst in sales. Speel in op generatieverschillen op de werkvloer!

Laura van Lambalgen deed in opdracht van AV wetenschappelijk onderzoek naar generatie verschillen op de werkvloer. Dit deed zij als onderdeel van haar afstudeerscriptie en inmiddels is zij recruiter bij AV. Dit onderzoek wees uit dat leeftijd een belangrijke voorspeller is van werkmotivatie en werkbeleving tussen de twee onderzochte generaties.

Daarnaast is bekend dat 75% van de banen in 2025 door de Millennials worden vervuld (de groep die in 2016 21 tot 35 jaar oud is). Het is daarom van belang om inzicht te krijgen in deze jongste generatie ten opzichte van andere generaties op de arbeidsmarkt. Dit artikel beschrijft de kenmerken en karakteristieken van beide generaties op de werkvloer én wat dit in de praktijk betekent voor werkgevers.
1851bekeken
Geen reacties