Artikelen

(door Michelle van Kuijzen)
Het werkgedrag dat mensen laten zien, wordt bepaald door verschillende factoren. In dit artikel vertellen wij daar graag meer over. Naast intelligentie als voorspellende waarde, heeft persoonlijkheid een belangrijke toegevoegde waarde om werkprestaties te voorspellen. Om een voorspelling te maken over het functioneren van een toekomstig medewerker, is er dus meer nodig dan alleen een gesprek of een interview.
1041bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)

Onboarding
Onboarding betreft het volledige integratieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie. Dit proces is cruciaal en normaal gesproken duurt het 90 dagen om er achter te komen of iemand succesvol zal zijn.
2150bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
AV was ook dit jaar weer vertegenwoordigd bij het jaarlijkse Sales Event in Huis ter Duin, Noordwijk. We hebben de kans benut om aan een aantal aanwezigen de volgende vraag te stellen: ‘’Wat bepaalt het succes van een Sales Professional in 2020?‘’. 25 professionals hebben hun mening hierover met ons gedeeld. Behalve tijdens het Sales Event, stond deze vraag ook centraal tijdens een Masterclass die AV speciaal voor Sales Professionals heeft georganiseerd.
1919bekeken
Geen reacties
(door L. van Lambalgen)
Tijdens het proces van het zoeken naar een (nieuwe) baan is het belangrijk om jezelf een aantal vragen te stellen. Er wordt vaak nagedacht over de vragen die je tijdens een sollicitatie kunt stellen. Het stellen van vragen voordat je beslist om te solliciteren, is van belang om een succesvol sollicitatieproces tegemoet te gaan. Waarom dit belangrijk is lees je in onderstaand stuk:
4162bekeken
Geen reacties