Artikelen

(door Ad Veldhuizen)
Onlangs vroeg een goede relatie om advies over een bonusregeling. Jaarlijks zien wij bij AV natuurlijk tientallen verschillende regelingen voorbij komen. Graag deel ik een aantal tips:

1) Waarom een bonus regeling?
Als je het doel scherp hebt dan weet je wat je kunt verwachten. Eerlijkere beloning, meer motivatie, risico's afdekken of bepaald gedrag stimuleren. Bonus en targets kunnen hier aan bijdragen, in positieve en negatieve zin. Heeft iemand bijvoorbeeld de kennis
203bekeken
Geen reacties
(door Michelle van Kuijzen)
Het werkgedrag dat mensen laten zien, wordt bepaald door verschillende factoren. In dit artikel vertellen wij daar graag meer over. Naast intelligentie als voorspellende waarde, heeft persoonlijkheid een belangrijke toegevoegde waarde om werkprestaties te voorspellen. Om een voorspelling te maken over het functioneren van een toekomstig medewerker, is er dus meer nodig dan alleen een gesprek of een interview.
1262bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)

Onboarding
Onboarding betreft het volledige integratieproces van nieuwe medewerkers binnen een organisatie. Dit proces is cruciaal en normaal gesproken duurt het 90 dagen om er achter te komen of iemand succesvol zal zijn.
2340bekeken
Geen reacties
(door Ad Veldhuizen)
AV was ook dit jaar weer vertegenwoordigd bij het jaarlijkse Sales Event in Huis ter Duin, Noordwijk. We hebben de kans benut om aan een aantal aanwezigen de volgende vraag te stellen: ‘’Wat bepaalt het succes van een Sales Professional in 2020?‘’. 25 professionals hebben hun mening hierover met ons gedeeld. Behalve tijdens het Sales Event, stond deze vraag ook centraal tijdens een Masterclass die AV speciaal voor Sales Professionals heeft georganiseerd.
2070bekeken
Geen reacties