Renee

Renee is sinds 2006 met veel plezier werkzaam bij AV Werving & Selectie. Na het afronden van haar HR-studie in Groningen was het voor haar heel duidelijk welke richting zij op wilde: recruitment! De dynamiek van dit vak gecombineerd met het Nederlandse bedrijfsleven slaan voor Renee de juiste brug tussen het 'menselijke' en het 'zakelijke'. Het mooie ervan is iedere dag bezig te zijn met iets wat een fundamentele en zeer belangrijke plek inneemt in het leven van mensen: WERK. En dan natuurlijk leuk werk, binnen een goed passende functie én omgeving.
Aan Renee de taak om opdrachtgevers en kandidaten zo goed mogelijk met elkaar te verbinden. Een open blik, persoonlijke aandacht en oprechte interesse staan hierbij hoog in het vaandel. Renee is trots op het feit dat zij al een geruime tijd deel uitmaakt van het succes van AV. Daartegenover staat dat AV gebruik mag maken van haar onuitputtelijke inzet en positieve energie!

Renee besteedt haar vrije tijd veelal aan sportieve en sociale activiteiten met haar vriend(en) en familie, waaronder heerlijk genieten van eten & drinken.