AV Salesprojecten en Detachering
Referentieproject:  Koninklijke Wegener

Onlangs heeft AV Coaching & Advies een team van vijf Salescommando's gedetacheerd bij Koninklijke Wegener. Hier waren zij actief in de buitendienst en met succes: binnen 3 maanden werden 400 prospects bezocht, waarvan 90 tot nieuwe klanten zijn geconverteerd. 2 salescommando's zijn na dit project rechtstreeks bij Wegener in dienst getreden. Men wist namelijk wie (en wat) men in huis haalde!

Detacheren via AV is een perfecte methode om verkopers te beoordelen, en dus een prima selectietool. Naast Wegener zien wij ook voor andere bedrijven kansen om bij te dragen aan commercieel succes!

Mocht u hier over willen doorpraten? Neem  vrijblijvend contact op met AV op het nummer 033-2860150 of vul ons contactformulier in.

De nieuwste commerciële vacatures
Nieuwe vacatures
Montfoort
Jouw nieuwe uitdaging is Sales Manager & MT-Lid bij Dumaco Montfoort, de grootste plaatbewerker van de Benelux.
Huizen
Ben jij een vakvolwassen verkoper uit de keukenbranche die een stap wil maken naar een kwaliteitsmerk? Het succesvolle familiebedrijf Kloosterman Keukens en Badkamers zoekt een toegewijde Verkoopadviseur met passie voor het vak.
Amersfoort
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van werving en selectie, binnen een super leuk team? Dan heb je die nu gevonden, wij zijn erg benieuwd naar jou!
Klundert
Als Marketing Professional je vak optimaal kunnen uitvoeren; van operatie tot en met strategie (MT functie).
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat