Persoonlijk kompas en Loopbaancoaching

Er kan een moment ontstaan in je leven dat je je afvraagt of je op de goede weg zit. Doe ik wel wat ik wil doen? Benut ik mijn potentieel? Waar zit mijn groei? Wat wil ik eigenlijk? Dit zijn bekende vragen die tijdens een loopbaan ontstaan. Dan is het tijd geworden om hier eens bij stil te staan en te inventariseren waar je staat om weer met een frisse blik naar de toekomst te kunnen kijken.

AV coaching & advies helpt je op weg door:

1. Individuele Coaching

Wij bieden een aantal ontwikkelde coachingstrajecten voor individuele coaching en bieden daarnaast losse coachingssessies. Onze coaches zijn persoonlijk en professioneel. Naast theoretische kennis (al onze coaches zijn gecertificeerd) hebben zij ook ruime praktijkervaring binnen commerciële organisaties. Het traject start na een vrijblijvende intake waarin wij kennis maken, het gewenste eindresultaat bespreken en een pad uitstippelen om gewenste resultaat te behalen. Hieronder meer informatie over ontwikkelde coachingstrajecten voor individuele coaching:

1A. Persoonlijk kompas

Het Persoonlijk kompas is een individueel traject en geeft antwoord op de vragen: ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en ’wat wil ik’? Wij laten ons in dit traject leiden door de logische niveaus van Bateson (*afbeelding). Deze theorie gaat ervan uit dat er 6 logische overtuigingsniveaus zijn, waarin we leren (veranderen) en functioneren. Wanneer deze logische niveaus optimaal op elkaar aansluiten dan weet je zeker dat iemand in zijn element is en het beste uit zichzelf kan halen.

Duur
Het persoonlijk kompas traject duurt 4-6 sessies.

1B. Loopbaancoaching

Een volgende stap na het persoonlijk kompas kan zijn de weg naar een nieuw (levens / loopbaan) doel. We verkennen wensen en mogelijkheden ten aanzien van de verdere loopbaan en bepalen een realistische richting. Hierbij gaan we verder in op diverse loopbaaninstrumenten waaronder: wensberoepen, beroeps-keuzeprofiel en het werken met toekomstscenario’s. Wij geven je concrete tips en delen onze kennis van de arbeidsmarkt. Het daadwerkelijk vinden en solliciteren naar een eventueel andere functie (intern of extern) laten we aan de deelnemer over. Uiteraard kunnen wij wel begeleiden bij de voorbereiding & nabespreking van brieven en gesprekken tijdens een selectietraject.

Duur
Een loopbaancoaching traject duurt ca. 4 sessies.

Tarief
Onze coaching sessies duren 1-1,5 uur en kosten € 175,- per keer, exclusief BTW en eventuele reiskosten.

*Combinatie voordeel
De combinatie van het hierboven beschreven twee trajecten (Persoonlijk Kompas en Loopbaan coaching traject) bieden wij aan voor een speciaal tarief van € 1350,- (i.p.v. € 1.575,- exclusief BTW).

Naast deze vormen van coaching bieden wij ook coaching on the job en management coachting aan. Bent u benieuwd wat coaching voor u of uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Wie zijn de AV Coaches?

AV werkt samen met professionele externe coaches en heeft een eigen, gediplomeerde coaches in dienst. Wij stellen de coaches van AV graag aan u voor.

Sandra Adank is sinds begin 2013 gediplomeerd Coach binnen AV. Sandra heeft haar (post-HBO) Life Coaching opleiding afgerond bij het ATMA Instituut (deze opleiding wordt erkend door de NOBCO, EMCC & CPION). Naast haar opleiding heeft Sandra zelf jaren lang ervaring als (Commercieel) Manager. Zij is sinds 1992 werkzaam in de arbeidsbemiddeling en sinds 2007 als Consultant bij AV. Sandra spreekt dagelijks met professionals over de keuzes die zij maken in hun loopbaan en over hun talenten en drijfveren. Tegelijkertijd heeft zij contact met organisaties die het beste uit hun sales teams willen halen, sales strategieën ontwikkelen en op zoek zijn naar top presteerders.
Iemand die optimaal functioneert in een rol en omgeving die hem prikkelt / aanspreekt op zijn(natuurlijke) talenten en kwaliteiten, zal opzienbarende prestaties leveren. Zij gelooft in persoonlijk leiderschap en de kracht van onafhankelijke keuzes maken. Als coach stimuleert Sandra je om keuzes te maken waar je hart van vol is.

Renee Krikke is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam als Recruitment Consultant bij AV en komt in haar werk veel loopbaan gerelateerde vraagstukken tegen. Ze heeft zich daarom, naast haar recruitment werkzaamheden voor AV, gespecialiseerd in loopbaan coaching en advies. De ene vraag is complexer dan de ander maar het vraagt aandacht. Die aandacht kan nu gegeven worden in de vorm van individuele trajecten. Renee volgde haar opleiding bij Pharos Advies in Amersfoort. Kenmerkend voor de stijl van dit opleidingsinstituut is: persoonlijke betrokkenheid, doelgerichtheid, enthousiasme, plezier en een gezonde dosis zakelijkheid.

“Als loopbaan en recruitment specialist focus ik mij op mensen en hun drijfveren en motivatoren. Waar word je nu écht blij van en wat geeft je energie?
Zelf word ik blij van mensen meer in verbinding te brengen, met zichzelf of met anderen. En ze onderweg ook nog een beetje te inspireren. Ik ben daadkrachtig en durf mensen te confronteren en een spiegel voor te houden. Humor is hierbij erg belangrijk.
Wat kun je verder van mij verwachten? Allereerst veel energie en positiviteit, maar ook een open blik, betrokkenheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid én oprechte interesse.

Kortom; als adviseur ben ik beschikbaar om een bijdrage te leveren aan het maken van heldere en gefundeerde keuzes die belangrijk zijn voor jouw loopbaan en toekomst.”

Contact
Bent u benieuwd wat coaching voor u of uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

De nieuwste commerciële vacatures
Nieuwe vacatures
Montfoort
Jouw nieuwe uitdaging is Sales Manager & MT-Lid bij Dumaco Montfoort, de grootste plaatbewerker van de Benelux.
Huizen
Ben jij een vakvolwassen verkoper uit de keukenbranche die een stap wil maken naar een kwaliteitsmerk? Het succesvolle familiebedrijf Kloosterman Keukens en Badkamers zoekt een toegewijde Verkoopadviseur met passie voor het vak.
Amersfoort
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage op het gebied van werving en selectie, binnen een super leuk team? Dan heb je die nu gevonden, wij zijn erg benieuwd naar jou!
Klundert
Als Marketing Professional je vak optimaal kunnen uitvoeren; van operatie tot en met strategie (MT functie).
Voor kandidaten

AV biedt kandidaten exclusieve vacatures, een vakkundige beoordeling van kwaliteiten en een discrete benadering.

Wij zijn er voor Sales Professionals, Accountmanagers en Commercieel Managers met onderscheidende kwaliteiten. Zij die het beste uit zichzelf willen halen en daarvoor een oprecht en vakkundig bureau op prijs stellen.

Aanmelden als kandidaat