Inspiratie

Voor organisaties en professionals

Ons doel als AV is om organisaties en professionals te inspireren en met elkaar te verbinden. Wij geven hier invulling aan middels: blogs, whitepapers, masterclasses en radio uitzendingen en uiteraard werving en selectie.

Masterclasses

Met regelmaat organiseert AV masterclasses waarin wijzelf of gastsprekers ervaringen delen en u inspireren op het gebied van bijvoorbeeld: sales, selectie, ontwikkeling en vele andere onderwerpen. Klik op de onderstaande button om te ontdekken welke masterclasses binnenkort aan bod komen. Wij zien u graag langskomen bij AV!

Masterclasses

Onze publicaties & blogs

Met regelmaat publiceren wij blogs over verschijdende onderwerpen binnen onze specialisatie sales maar ook over werving en selectie in het algemeen. Klik op de onderstaande button om verder te gaan naar onze blog pagina en laat u inspireren door onze ervaring en kennis die wij met u willen delen.

Publicaties & blogs

Radio uitzendingen

In 2016 presenteerde Ad Veldhuizen met Sebas Krijgsman van Werken FM het nieuwe programma “Het Salesgeheim”. In dit programma ging Ad Veldhuizen in gesprek met directieleden van organisaties met een bijzondere salesafdeling. Door mee te luisteren schuift u in deze afleveringen aan bij de directie tafel. Klik op de button hieronder om de afleveringen terug te luisteren.

Radio uitzendingen

WHITE PAPER: SALES PROFESSIONALS SELECTEREN

U wilt het beste verkoopteam voor uw organisatie. Hoe selecteert u nieuwe salesprofessionals?
En waarop moet u letten tijdens een goed werving-en-selectietraject?
Dit artikel beschrijft hoe u gefundeerd de beste keuze maakt voor uw nieuwe salescollega.
Inclusief 7 concrete stappen voor een goed selectietraject.

Download hier uw artikel!